mobile logo

Hizmetlerimiz

Baskı Öncesi

Büyük emeklerle ortaya çıkan eserlerin basımı da aynı derece titizlik gerektiren bir iştir. Eserlerin, baskı öncesi yapılacak hazırlıkları ile baskı aşamalarının iyi planlanması sonrasında ise dağıtımlarının tamamlanması gerekmektedir. Baskı öncesi iyi bir planlama yapılırsa sonrasında iyi eserler ortaya çıkar. Doğru ve yerinde bir planlama sayesinde kaliteli baskılar yapılır.

Dijital Baskı

Dijital baskı, dijital ortamda hazırlanmış unsuların yine dijital ortamlarda düzenlenerek basılmasıdır. Dijital dünyanın her alanda etkin olmasına bağlı olarak en yaygın yapılan baskı türüdür. Dijital baskı türünde özel makineler kullanılmaktadır. Şirket araçlarının kaplanmasında binaların dış cephelerindeki afiş ve reklam yazılarına kadar hemen her alanda yaygın olarak kullanılır.

Baskı

Baskı konusu hazırlık aşaması bitmiş ve basılmayı bekleyen eserlerin çok çeşitli ürün ve  tekniklerle basılması gerçekleştirilmektedir. Günümüzde ve Dünya daki Teknolojinin gelişmesiyle birlikte baskı teknikleri de çoğalmıştır. Bu konuda birçok alternatif ve örnekler bulunmaktadır. Basılacak eserlerin türüne ve sayısına bağlı olarak değişik baskı teknikleri uygulanır.

Mücellithane

Kitap başta olmak üzere dergi, katalog ve her türlü basılı eserin ciltlenmesi işlemlerinin yapıldığı yere Mücellithane, bu işi yapan ustalara ise mücellit denir. Mücellithane ve mücellittik işi eserlerin okunmaya hazır hale gelmesi için yapılan son işlemdir. Mücellithane, matbaadan çıkan sayfaların kitap haline getirilmesinin son aşamasıdır. Mücellittik, Osmanlı devletinde özellikle sanat olarak görülmüş ve uygulanmıştır.

Yayınevi

İnternet dünyasının hemen hemen herşey olduğu günümüzde yayınevi kurmak ve yayıncılık hayatında bulunmak için iyi bir stratejinizin olması gerekir. Kitaplar başta olmak üzere hemen herşeyin dijital ortamlarda kullanıldığı bir dünyada yayıncılık yapmak için belirli bir bir birikim ve alt yapının olması gerekir.

Diğer Hizmetlerimiz

Anka Matbaası olarak tecrübeli matbaa ustalarımızın bulunduğu baskı bölümümüzde 21×30 cm den 70×100 cm ebadına kadar farklı ölçü ve gramajlarda yüksek baskı kalitesi ile hizmetinizdeyiz. Anka Matbaa olarak, müşteri istek ve taleplerine en hızlı şekilde cevap verme hedefi ile baskı sonrası çalışmalarda da entegre hizmet veriyoruz. Bu hedefle kesiyor, katlıyor, ciltliyoruz, kalite kontrolü yapılmış olarak teslimat yapıyoruz.

Referanslarımız

Firmamızın çalıştığı şirketleri ve referanslarını yan daki bölümden inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Yapımız

2004 yılında İstanbul’da ofset matbaası olarak kurulan firmamız kurumsallaşma konusunda hızlı bir gelişme göstermiş, kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla bugünlere gelmiştir.
Anka Matbaası’nın misyonu; aldığı işi doğru, zamanında, uluslararası standartlarda, müşterisinin beklediği kaliteye uygun, en az maliyetler ile üreterek, baskı hizmetini sunmaktır.
İleri teknoloji, profesyonel ekibimiz, her geçen gün artan çalışma azmi ve heyecanımızla hizmetlerimize devam ediyoruz. Hedefimiz; kaliteli, hızlı ve ekonomik şekilde müşteri memnuniyeti sağlamaktır.
Bu hedefle baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası aşamalarını titizlikle gerçekleştirmekte, baskı tesliminde kalite kontrolünü aynı titizlikle sağlamaktayız.

Haber ve DuyurularFirmamız duyurularını buradan takip edebilirsiniz.

20
Dec
Article
Anka Matbaa Olarak Yeni Arayüzümüz ile Siz Değerli Müşterilerimize Daha …